Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Mobil fritidsgård

Verksamheten mobil fritidsgård bedrivs i Torup, Rydöbruk, Kinnared, Landeryd och Unnaryd. Detta innebär att det kommer att vara två fritidsledare ute en gång i veckan för att gemensamt med unga hitta på olika aktiviteter. Just nu är verksamheten coronaanpassad genom att vi bara tar emot ungdomar i årskurserna 4-6, om man går i årskurs 7 och uppåt får man vara på den stora fritidsgården i Hyltebruk eller den digitala.

Målet med den mobila fritidgården är att tillsammans, fritidsledare och ungdomar, skapa en rolig och meningsfull fritid för unga i Torup, Rydöbruk, Kinnared, Landeryd och Unnaryd.


Följ den mobila fritidsgården i sociala medier

Ring till fritidsledarna på Mobila Fritidsgården

Behöver du komma i kontakt med fritidsledarna? Fritidsledarna jobbar olika dagar på olika orter och därför kan man behöva ringa till fler än ett nummer för att få tag i verksamheten.

Madeleine Winther
Telefon: 0729-65 80 26

Fredrik Malm
Telefon: 0731-47 23 27

Linn Marklid
Telefon: 0733-71 82 88

Mobil fritidsgård är öppen igen – men med restriktioner

Äntligen har den mobila fritidsgården öppnat igen, även om det är med anpassningar till coronapandemin. För att få vara på den mobila fritidsgården behöver en vårdnadshavare boka sitt barn till en av de åtta platserna. Information om hur man gör det finns på mobila fritidsgårdens Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, samt i det här dokumentetPDF.

Öppettider

Måndagar i Unnaryd:
15:00-17:00, boka plats på fredagen veckan innan.

Tisdagar i Kinnared:
15:00-17:00, boka plats på måndagen, dagen innan.

Onsdagar i Torup/Rydöbruk: (jämna veckor i Rydöbruk och udda veckor i Torup.)
15:00-17:00, boka plats på tisdagen, dagen innan.

Kontakt