Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Information om gruppträning

Betalning och anmälan

Se till att vara på plats i god tid i gruppträningslokalen, gärna fem minuter innan passtart. Är man inte på plats vid passets start så släpps och tilldelas platsen till drop in och till de deltagare som är på plats och står på kö. Betalning av passet kan endast göras i receptionen (tänk på att vissa pass ligger utanför receptionens öppettider). Vi tar både kontokort och kontanter. Information gällande priser hittar du under Priser.

Bokning av träningspass

Bokning sker dygnet runt via webben eller under receptionens öppettider på telefon till 0345-180 97. För att du skall vara garanterad en plats bör du boka i god tid, detta kan göras tidigast en vecka innan passet. Tänk också på att avboka i god tid så att andra kan få chansen att delta!

Det måste vara minst fem deltagare anmälda på ett pass, annars ställs passet in. Skulle detta inträffa så meddelar vi dig som kund om det i så god tid som möjligt. Från det året man fyller tolv (12) år får man delta på gruppträningspassen.

Är passet fullbokat?
Om passet är fullbokat kan du som har ett träningskort ställa dig i kö. Skulle det bli en plats ledig tilldelas du denna och ska då då en notis via e-post (kolla även i din inkorg för skräppost). Observera att köfunktionen endast finns tillgänglig för de kunder med ett träningskort.

Avbokning av träningspass

Vid förhinder ska alltid en avbokning göras i god tid för att ge andra chansen att delta i stället. Pass avbokas senast en timme innan passtart. Missbrukas detta förbehåller vi oss rätten att spärra kortet och stänga av kunden i fråga, något vi givetvis helst vill undvika.

Schemaändringar

Vi reserverar oss för att det kan ske ändringar i gruppträningsschemat under terminens gång. Vårt utbud baseras på efterfrågan från dig som kund men givetvis också på tillgång till instruktörer och lokaler med mera.

Seniorpass

Träning för dig 65+

Seniorpass är styrke- och konditionsträning med rådgivande ledare för dig som vill stärka upp din kropp. Träningen sker i grupp tillsammans med andra seniorer och utförs i gymmet.

Så funkar ett pass:
Passet inleds med en gemensam uppvärmning som sedan följs av individuell styrketräning på träningsmaskinerna. Ledare går runt bland deltagarna och ger råd, förbättringstips och uppmuntrande pepp.

Passlängd: 45 min

Du bokar dig via hemsidan som för resterande gruppträningspass. Vi erbjuder två pass per vecka på förmiddagrna och du kan boka dig för en vecka åt gången. Schemat för gruppträning hittar du under fliken Gruppträning Öppnas i nytt fönster..
Här hittar du mer information om seniorträningen.

Första gången du skall boka via webben

​(För dig som redan har ett giltigt kort hos oss)

  • Skapa en ny användare på Webbiljett Länk till annan webbplats.
  • När du gjort en användare och kommit in på sidan kan du se alla pass för kommande vecka.
  • Alternativt klicka dig vidare till "Boka pass" för att komma till kalendern med kommade pass.
  • För att boka dig till passet klickar du "Boka" och du är då bokad på passet.
  • Glöm inte att registrera ditt kort i vändkorset när du kommer till passet. Registreras inte kortet får du en varning och vid tre varningar spärras kortet.

Kontakt