Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Unnaryds bibliotek

Nu börjar vi försiktigt öppna biblioteken för besökare.

Du som är frisk är åter välkommen in på biblioteken i Hylte, Torup och Unnaryd. Begränsat antal besökare gäller, max 7 personer på Torups bibliotek, max 12 personer på Unnaryds bibliotek och max 20 personer på Hylte bibliotek. Tänk på att hålla avstånd till både övriga besökare och personal.

Som Meröppet-låntagare kan du besöka alla biblioteken
mellan kl 7-22 alla veckans dagar.
Återlämning kan som vanligt ske via bibliotekens bokinkast.

Biblioteks-Take away: Hyltebiblioteken erbjuder möjlighet att beställa böcker för avhämtning

Det innebär att man lämnar ut förbeställda böcker vid bokade besök och att material överlämnas på ett smittsäkert sätt. Om du vill förbeställa böcker så kontakta ditt bibliotek. Du hittar bibliotekens öppettider, telefonnummer och e-postadresser längre ner på sidan eller via denna länk

Det går fortsatt att låna e-böcker och e-ljudböcker via Biblioappen eller Elib och e-tidningar via PressReader. Detta går att göra hemifrån.

Via denna länk kan du läsa mer om de nya lokala råden för Halland och Hylte kommun på grund av covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Unnaryds bibliotek


Välkommen in till Unnaryds mysiga bibliotek för att botanisera bland böcker och andra medier. Här finns såväl en vuxenavdelning som en barn- och ungdomsavdelning med romaner, deckare, lättlästa böcker samt facklitteratur inom olika ämnen. Du kan läsa tidskrifter och dagstidningar. Här finns även talböcker, ljudböcker och hyrfilm. En del böcker har fått egna speciella hyllor, till exempel jakt, fiske och skog, och hembygd.

Saknar du något? Du är välkommen att lämna inköpsförslag, antingen direkt till personalen i biblioteket eller via bibliotekskatalogenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Biblioteket kan också erbjuda inlån av böcker från de andra Hyltebiblioteken.

​Internet och wifi

Biblioteket erbjuder tillgång till internetuppkopplad dator som det är kostnadsfritt för allmänheten att använda. Välkommen att boka tid. Om du har en egen enhet med dig så kan du komma åt internet via bibliotekets fria wifi.

 

Öppettider för Unnaryds bibliotek

Måndag

14.00-19.00

Torsdag

9.00-11.00
13.00-18.00

 


 

Kontakt