Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Sommarens arrangemang

Kultur vårens evenemangs 2020

Hylte Kultur och Bibliotek har som mål att kunna erbjuda ett blandat utbud av utställningar och vernissage, författatbesök, musikkvällar, barnteater och allsångskvällar.

Bio i Hylte på Forum - Nu har bion startat upp igen med många spännande filmer och på programmet. För att se vilka filmer och tider besök webbplatsen Forumhylte.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program för barn och unga hittar du ockå under rubriken "Kulturarrangemang för barn & unga" och där kan du även anmäla dig till föreställningarna.

Sommaren 2022

Lördag 27/8
Siv och Sam - en ordlös mimföreställning om vänskap

Siv och Sam är två vänner som lätt trasslar in sig i vardagen. Tandborstning, morgonkaffe, surrande flugor… Men vad händer när Sam plötsligt försvinner i tvätten och vem är spöket?

Med varm komik får vi följa med på en tillsammanslek där kroppen står för berättandet
och musiken tar oss till stumfilmens värld.

När? Lördagen den 27 augusti klockan 14:00
Var? Lindekullen, Hyltebruk

Fri entré men begränsat antal platser
Boka din plats via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 


Biblioteket i Hyltebruk har tillgänglighetsanpassad parkering belägen ungefär 10 meter från byggnadens entré. Från entreplan finns hiss upp till andra våningen där biblioteket och Hörsalen finns. Här finns även tillgängligehtsanpassad toalett. I Hörsalen där många arrangemang hålls finns hörslinga installerad.

Kontakt