Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Vinterns arrangemang

Kultur vårens evenemangs 2020

Hylte Kultur och Bibliotek har som mål att kunna erbjuda ett blandat utbud av utställningar och vernissage, författarbesök, musikkvällar, barnteater och allsångskvällar.

Bio i Hylte på Forum - Nu har bion startat upp igen med många spännande filmer och på programmet. För att se vilka filmer och tider besök webbplatsen Forum Hylte/ Bio i Hylte Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program för barn och unga hittar du också under rubriken "Kulturarrangemang för barn & unga" och även anmäla dig till föreställningarna.

Tipsrunda om Harry Potters jul!

Kom och gå en tipsrunda om Harry Potters jul! Tipsrundan sitter uppe på våra tre bibliotek i Hyltebruk, Unnaryd och Torup under perioden 1-23 december. Du har chans att vinna priser med Harry Potter-tema.

Måndag 5/12 Julpyssel

Biblioteket bjuder in till julpyssel för alla åldrar med fokus på hållbarhet och återvunnet material.
När: måndag 5/12 kl 17-19
Plats: Hörsalen vid Hylte bibliotek


Tisdag 6/12 Hemliga platser - föredrag med fotograf Anette Seldén

Följ med på en resa under vatten och besök spektakulära landskap från när och fjärran! Naturfotografen Annette Seldén har under många år dykt på platser som få har upplevt.
Allt från kristallklart vatten i isländska förkastningssprickor, fantastiska korallrev i tropiska hav till norska insjöar med begravda byar och små tjärnar i svenska urskogar.

När: tisdag 6/12 kl 18:00
Plats: Forum
Fri entré. Boka din plats via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Onsdag 21/12 Boktipscafé

Bibliotekets personal tipsar om böcker inför helgerna.
Vi bjuder på julfika.
När: onsdag 21/12 kl 14:00
Plats: Hylte bibliotek

Kom på bokfika under jullovet!

Vi läser, pratar, fikar och har roligt tillsammans.
Ålder: ca 9-12 år

Torups bibliotek den 4 januari kl. 15:00-16:30
Hyltebruks bibliotek den 5 januari kl. 15:00-16:30
Unnaryds bibliotek den 9 januari kl. 15:00-16:30


Biblioteket i Hyltebruk har tillgänglighetsanpassad parkering belägen ungefär 10 meter från byggnadens entré. Från entreplan finns hiss upp till andra våningen där biblioteket och Hörsalen finns. Här finns även tillgängligehtsanpassad toalett. I Hörsalen där många arrangemang hålls finns hörslinga installerad.Kontakt