Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Nu kan du boka plats på höstens föredrag!

Hösten 2021 blir det intressanta föredrag med bland annat Roskungen Håkan Gidestrand från Maleviks Rosenträdgård och fotograf Patrik Olofsson om "Drömmen om Arktis"
Fri entré men begränsat antal platser så du måste förboka din plats. Läs mer och boka din plats längre ner på sidan

Vuxen arrangemang Hösten 2021

Lördag 18/9 Föredrag med Roskungen Håkan Gidestrand från Maleviks Rosenträdgård

Upplev ett föredrag i Rosornas tecken! Lördagen den 18 september kl 14 kommer Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård, till oss. Håkan har odlat rosor i nästan 30 år och har en stor Rosenträdgård med över 400 rosenbuskar. Ni får först njuta av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor.
Efter föredraget har Håkan dukat upp en vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna får ni sedan ta med er hem.
OBS! Rosor är färskvara så tillgången avgör hur mycket rosor Håkan kan ta med sig. Välkomna!

Lördag 18/9 kl14 på Forum Bio-salongen Hyltebruk

Fri entré men du måste boka din plats via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Tisdag 28/9 Drömmen om Antarktis – en odyssé i södra ishavet via Falklandsöarna och Sydgeorgien” ett föredrag med fotograf Patrik Olofsson

Följ med på en resa till några av världens mest isolerade och fascinerande platser. Under en tre veckor lång båtfärd gör vi strandhugg på Falklandsöarna, Sydgeorgien och slutligen Antarktis, extremernas kontinent. I en värld av skulpterade isberg och mäktiga bergsmassiv möter vi djur och fåglar som anpassat sig till den ogästvänliga naturen; valar och albatrosser och inte minst kolonier med hundratusentals pingviner. Vi tar även del av berättelser från förra seklets polarforskare, inte minst vår egen Otto Nordenskjölds äventyr. på en resa till några av världens mest isolerade och fascinerande platser.

Tisdag 28 september 2021 kl 18:00 på Forum Hyltebruk

Fri entré men du måste boka din plats via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Text

Kontakt