Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Nu börjar Familjeföreställningarna ! Höstens första föreställning är "Nalle Clown har fjärilar i magen" 29/8 på Lindekullen

Söndagen den 29 augusti fylls Lindekullen i Hyltebruk av skratt, värme och magi! Ta med dig barnen, farfar, vännerna och grannen till denna härliga föreställning. Nalle Clowns show är språklös och anpassad för alla åldrar.
Fri entré men du måste boka din plats

Nalle Clown har fjärilar i magen
Humor, värme och clownens klassiska väska fylld med förundran. Följ med på Nalle Clowns upptäcktsfärd där han finner fjärilar och andra magiska ting. Nalle Clowns show är språklös och anpassad för alla åldrar.

Tid: söndagen den 29 augusti kl. 14.00
Plats: Lindekullens hembygdsgård, Hyltebruk
Ålder: 3-9 år (familjeföreställning)

Föreställningen är gratis men antalet platser är begränsat, så skynda dig in och boka plats via denna länk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Föreställningen är utomhus, så ta på kläder efter väder.

Du kan redan nu boka plats på nästa föreställning:

Sagan om det röda äpplet
“Det var en gång en gubbe i randig kostym som råkade gå förbi en fruktaffär.” Så börjar Jan Lööfs älskade bildberättelse där man får följa hur ett äpple sätter igång en händelsekedja i den lilla staden.

När Obanteatern tolkar historien blir det rolig och underfundig teater. Lööfs fantastiska bilder finns kvar på scenen i form av projektioner på en videovägg som också är föreställningens fond. Med hjälp av animationsteknik får bilderna liv och tar sin rättmätiga plats i teaterföreställningen. En upplevelse för både barn och vuxna.

Tid: lördagen den 4 september kl. 14.00
Plats: Forum, Hyltebruk
Ålder: 4-8 år (familjeföreställning)

Föreställningen är gratis men antalet platser är begränsat, så skynda dig att boka plats via denna länk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkommen!

Kontakt