Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Biblioteken i Hylte, Torup & Unnaryd kommer att vara stängda från 21/12 2020 till 24/1 2021 pga nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Med anledning av de nya restriktionerna som började gälla den 19/12 2020 stänger biblioteken i Hylte, Torup och Unnaryd från och med den 21/12 2020. Detta kommer att gälla minst till den 24/1 2021 och gäller även för meröppet besök.

Böcker (förutom fjärrlån) som redan är lånade går bra att behålla till den 24/1 2021 och kommer att lånas om automatiskt, men det går fortfarande att lämna dem i återlämningslådorna på respektive bibliotek. Fjärrlån måste återlämnas enligt de datum som är angivna.

Böcker som väntar på att hämtas kommer att stå kvar på reservationshyllan, så den som har en bok att hämta kommer kunna göra det när biblioteken kan öppna igen.

Använd gärna Hyltebibliotekens digitala tjänster som e-böcker via Elib eller Biblio-appen,läsa tidningar eller tidskrifter via Pressreader-appen eller läsa boktips på våra bloggar, Facebook eller Instagram.

Via denna länk kan du läsa om "Skärpta nationella råd och restriktioner inför jul- och nyår – så här berörs Hylte kommun" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt