Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Arrangemang på Hyltebiblioteken

Biblioteken har som mål att kunna erbjuda ett blandat utbud av utställningar och vernissage, författatbesök, musikkvällar, barnteater och allsångskvällar.

Program för barn och unga hittar du under rubriken "Kulturarrangemang för barn & unga" och där kan du även anmäla dig till föreställningarna.

Hyltebibliotekens vuxen arrangemang hösten 2019 

 

Svante Sjöblom och Twang

Svante Sjöblom spelar gitarr och sjunger som om han levt hela sitt liv i den amerikanska södern. Tillsammans med den dansk- amerikanska trion Twang blir det svängig traditionell folkmusik, från old-time till bluegrass och mycket mer.

Tid: 4 oktober kl 19:00
Plats: Hylte bibliotek

Boka din plats via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

The Countryside of Harmonica Sam

Countrymusik och honky-tonk precis som det lät i slutet av 50-talet och början på 60-talet. Bandet som har turnerat i hela Europa och spelat på de mest anrika klubbarna i USA kommer nu till Brännö folkets park.

Tid: 25 oktober kl 19:00
Plats: Brännö Folkets Park

Boka biljett via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Laura Cahen

Med en resväska full av stilelement som fransk visa, kabaré, pop och trip-hop åker singer-songwritern Laura Cahen på sin första Sverigeturné. En etablerad artist i Frankrike som är redo att erövra resten av världen med sin positiva melankoliska och levande musik.

Tid: 22 november kl 19:00
Plats: Hylte bibliotek

Boka din plats via denna länk
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillgänglighet på Hylte folkbibliotek

Biblioteket i Hyltebruk har tillgänglighetsanpassad parkering belägen ungefär 10 meter från byggnadens entré. Från entreplan finns hiss upp till andra våningen där biblioteket och Hörsalen finns. Här finns även tillgängligehtsanpassad toalett. I Hörsalen där många arrangemang hålls finns hörslinga installerad.

Kontakt