Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Sök i bibliotekets katalog

Välkommen till Hyltebiblioteken

Du är varmt välkommen till biblioteken i Hylte, Torup och Unnaryd. Som Meröppet-låntagare kan du besöka alla biblioteken mellan kl 7-22 alla veckans dagar.

Du kan alltid söka efter våra böcker i Hyltebibliotekens bibliotekskatalog på internet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Våra e-böcker hittar du i eboks-portalen Elib Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Biblio-appen

Vi är så nyfikna på vad ni tycker! Hjälp oss att bli bättre genom att svara på vår enkät
I sommar samlar vi in information om vad ni besökare tycker om oss med hjälp av vår enkät om Hyltebiblioteken. Vi har fått många svar men vill gärna ha fler! Hjälp oss att bli bättre genom att svara på enkäten. Svaren är anonyma. Stort tack på förhand! Här är länken till enkäten! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi gläder oss åt att åter kunna erbjuda olika arrangemang. Ta en extra titt på Evenemangsfliken och boka era platser, även Bio i Hylte öppnar nu upp med filmer och konserter, du kan läsa mer om detta på Forum Hyltes webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

DigidelCenter är Hylte kommuns center för digital kompetens. På DigidelCenter kan du få hjälp att hantera din digitala vardag. Det är öppet för drop in under vissa tider, där du kan få Digital första hjälpen och svar på dina frågor kring digital teknik. Titta gärna på Digidelcenters länksamling. Här hittar du tips på till exempel källkritik, källtillit, informationssäkerhet och intressanta poddar.

Kontakt