Hylte kommun logotyp

Hylteappen

Vad händer i ditt närområde? I Hylteappen kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer runt om i kommunen, få information om driftstörningar, ta del av nyheter samt aktuella aktiviteter och evenemang runt om i Hyltebygden.

Här kan du som invånare få snabb och relevant information direkt i din mobiltelefon. Efterfrågan på digital service ökar och Hylteappen är del i Hylte kommuns digitaliseringsprocess för att tillgängliggöra och förenkla för invånare, och även besökare, att få information till sig. Appen underlättar kontakten med kommunen och ger samtidigt god översikt över evenemang, föreningsliv, aktiviteter, driftstörningar och annat som berör närområdet.

Vad kan du ta del av i Hylteappen?

  • Evenemang från kultur, bibliotek, föreningsliv och andra lokala organisationer.
  • Aktiviteter under lov och andra speciella tillfällen.
  • Få notifikationer vid störningar som påverkar ditt område.
  • Nyheter från Hylte kommun.

Om Hylteappen

Hylteappen lanserades första gången våren 2022 och har nu strax över 3000 nedladdningar. Våren 2024 släpps en ny version med mer modernt gränssnitt, förbättrad stabilitet och bättre tillgänglighetsanpassaning. Uppdateringen tillämpas per automatik när du laddar ner appen för första gången. För dig som har appen sedan tidigare kommer den nya versionen som en uppdatering i App Store eller Google Play.

  • Appen laddas ned via App Store och Google Play.
  • För att kunna använda appen krävs en smart telefon eller en surfplatta.
  • Appen är kostnadsfri.
  • Hylteappen lagrar inte personlig information om dig. Vi följer GDPR och säkerställer att din privata data förblir din.

Ladda ner Hylteappen

Ge förslag på förbättring

Vi tar gärna emot förslag om hur appen skulle kunna bli ännu mer användbar för just dig. Skicka in ditt förslag till kommunikation@hylte.se.

Låt din förening synas i appen

Har din förening en Facebook-sida? Visa upp er genom att koppla föreningen till Hylteappen.

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan