Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Charlottenlund i Långaryd

Charlottenlund

På Charlottenlund får du en totalupplevelse i unik gårdsmiljö från 1800-talet i en rofylld tystnad, med närhet till vacker och orörd natur. www.charlottenlund.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En total upplevelse i smak, miljö och bemötande, är ledord på Charlottenlund. Doften av nybakat bröd och smaken av en klick pesto är en bra start. Ryggbiff från egen producerade Highland Cattle smälter i munnen tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Alltid vällagat, närproducerat och säsongsanpassat.

Konferensutrymme

Antal deltagare: 60
Antal grupprum: 4

Utrustning och teknik

Video/Dataprojektor, OH-projektor, TV/Ljudanläggning, Bärbar PC, DVD, trådlöst internet, kopiator, Whiteboard, blädderblock, block och pennor

Aktiviteter

  • Grillkåta
  • Lerduveskytte och luftgevärsskytte
  • Boule och krocket
  • Varmt karbad och bastu
  • Fiskepaket och kanotpaket
  • Uthyrning av båt, flugfiskeutrustning och kurs i flugkastteknik och flugbindning

Mat och boende

Mat och dryck serveras utifrån överrenskommelse via aktuell meny och det finns plats för 65 gäster i restaurangen. Pensionatet erbjuder också 5 rum med full hotellstandard, resterande bäddar har vandrahemsstandard med gemensam toalett och dusch. Totalt finns det 32 bäddar.

Vägbeskrivning

Från E6, avfart 45 Halmstad N/Jönköping, kör väg 26 mot Jönköping. Passera Hyltebruk och tag av vid skylt Långaryd. Vid vägskälet Remma/Strömhult finner du Charlottenlund.
Latitud: 57.032627275 Longitud: 13.351864814

Sidan uppdaterades: 2017-10-02

Kontaktinformation