Hoppa till innehåll Hoppa till meny
  • 2018-05-23 09.47

    Eldningsförbud i Hylte kommun

    Från och med den 23 maj klockan 12:00 råder det eldningsförbud i Hylte kommun. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och ...

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2015-03-11

Barnteater lördagen den 14 mars
- Nära Ögat med Teater Pero

Lördagen den 14 mars kl. 14.00 är det teater för alla barn mellan 4-8 år på biblioteket i Hyltebruk. Föreställningen kostar 40 kr inklusive fika och anmälan görs via telefon eller e-post till biblioteket.

Nära Ögat är historien om en ung kvinna på en strapatsrik resa. Hon är på väg till en by i Mongoliet, där ska hon arbeta som sjuksköterska. Men vägen dit är lång, hon är alldeles ensam och hon kan endast några få meningar på mongoliska. Utifrån några guldmynt, ett vargskinn, en liten svart pistol, en dagbok, några brev och ett par gråa tänder, berättar mormor om sitt liv som ung upptäcktsresande. Vi får höra om vargflocken och rövarna, om när hon får användning av pistolen och hur det kommer sig att de långa grå tänderna hamnar i en av hennes hemligaste lådor.

Anmälan (och eventuell avbokning) sker till Hylte Folkbibliotek på tfn: 0345-181 56 eller e-post: biblioteket@hylte.se. Antalet platser är begränsade. Föreställningen varar 40 minuter och visas i samarbete med Region Halland.

Hjärtligt välkomna!

Sidan uppdaterades: 2015-03-11

Kontaktinformation