Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Information om gruppträning

Betalning och anmälan

Är man inte på plats 10 minuter innan passets start så släpps platsen till drop in. Man ska även befinna sig i träningslokalen 5 minuter innan passtart. Betalning av passet kan endast göras i receptionen (tänk på att vissa pass ligger utanför receptionens öppettider). Vi tar både kontokort och kontanter. Information gällande priser hittar du under Priser.

Bokning av träningspass

Bokning sker dygnet runt via webben eller under receptionens öppettider på telefon till 0345-180 97. För att du skall vara garanterad en plats bör du boka i god tid, detta kan göras tidigast 1 vecka innan passet. Tänk också på att avboka i god tid så att andra kan få chansen att delta!

Det måste vara minst 5 deltagare anmälda på ett pass, annars ställs passet in. Skulle detta inträffa så meddelar vi dig som kund om det i så god tid som möjligt. Från det året man fyller 12 år får man delta på gruppträningspassen.

Avbokning av träningspass

Vid förhinder ska alltid en avbokning göras i god tid för att ge andra chansen att delta i stället. Pass avbokas senast tre timmar innan passtart. Missbrukas detta förbehåller vi oss rätten att spärra kortet och stänga av kunden i fråga, något vi givetvis helst vill undvika.

Schemaändringar

Vi reserverar oss för att det kan ske ändringar i gruppträningsschemat under terminens gång. Vårt utbud baseras på efterfrågan från dig som kund men givetvis också på tillgång till instruktörer och lokaler med mera.

Seniorpass

Vi erbjuder även gymträning i grupp för äldre. Kontakta oss gärna på 0345-180 97 så berättar vi mer. Ansvarig för våra seniorpass är Hans Fredriksson.

Första gången du skall boka via webben

​(För dig som redan har ett giltigt kort hos oss)

  • Skapa en ny användare på Webbiljettlänk till annan webbplats
  • När du gjort en användare och kommit in på sidan kan du se alla pass för kommande vecka.
  • I vissa fall kan sista steget innan du kan boka pass vara att göra ”Passbokning” markerad, istället för ”Köp”, som den först är inställd på. Se bilden nedan för korrekt inställning. Därefter är det bara att boka på!


Kontakt

Sidan uppdaterades: 2017-03-14