Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad 2018-03-06

Minimässa på Guldkanten!

fika på guldkanten Hyltebruk

Välkommen till en minimässa om dagens och framtidens vård och omsorg. Totalt deltar nio utställare som kommer att visa hur de arbetar med tekniska hjälpmedel för en ökad livskvalitet för äldre och för de i behov av särskilt stöd.

Kommunens nya digitaliseringschef, Madeleine Solenhill, inleder minimässan kl. 10:00 med en dialog kring digitaliseringens utmaningar och möjligheter.

Därefter har du möjlighet att ta del av de olika tekniska hjälpmedlen som presenteras på mässan. Bland mycket annat visas trygghetslarm, smartboards, minneshjälpmedel, uppresningshjälp och bildstöd. Du kan även prova på den intelligenta sängen och få veta vad man gör på ett surfcafé.

Du kommer också att kunna se hur en app i mobilen eller plattan kan öka möjligheterna till att fler kan uppleva matglädje. Här kommer en matglad användare tillsammans med en av skaparna till appen att visa hur den fungerar! 

Utställare på minimässan är verksamheter från Hylte kommuns omsorgskontor samt Hushållningssällskapet, Hälsoteknikcentrum i Halland och Högskolan i Halmstad.

Välkommen till en spännande dag på Guldkanten i Hyltebruk!

Datum: Onsdag 21 mars
Tid: 10.00-15.00
Plats: Guldkanten, Storgatan 4B i Hyltebruk
Arrangör: Hylte kommun, Omsorgskontoret

Sidan uppdaterades: 2018-03-14

Kontaktinformation