Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Dialog och synpunkter

Här samlar vi några av de kanaler som du som medborgare eller företagare kan använda för att föra fram dina synpunkter eller få svar på dina frågor. Tänk på att alla inkomna synpunkter blir en offentlig handling.

Lämna synpunkter

Ta chansen och tyck till! Du kan lämna förslag till förbättringar och framföra kritik eller ha synpunkter på kommunens verksamheter. Du kan också ställa frågor eller ge beröm.

Foldern med dina synpunkter kan du lägga i närmaste brevlåda eller lämna in till kommunhuset, på förskolan, äldreboendet eller vad som passar dig bäst. Skriv det du vill framföra och vilken verksamhet, arbetsplats eller ställe det gäller. Inom två veckor ska du få svar om du anger detta. Du kan även välja att vara anonym.

Sociala medier

Hylte kommun och våra verksamheter finns närvarande i flera olika digitala kanaler och vi du kan även lämna synpunkter via våra sociala medier. Läs mer om vilka verksamheter i Hylte kommun som är aktiva på sociala medier.

E-Dialogen

Här kan du ställa frågor till det partier som är representerade i kommunfullmäktige i Hylte kommun. Dina frågor visas på webbplatsen när de har besvarats. Tänk på att det här är ett frågeforum och ditt inlägg ska innehålla någon typ av fråga till våra politiker. Frågorna i E-Dialogen ska vara av politisk karaktär. Andra frågor eller synpunkter kan du lämna via vår e-tjänst för att lämna synpunkter.

Sidan uppdaterades: 2017-02-24

Kontaktinformation