Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Simskola för vuxna

Vatten

Är du över 15 år och vill lära dig att simma?

Under januari kommer Boost Hylte att starta en simskola för vuxna. Simskolan riktar till dig som är över 15 år och ej simkunnig. Skolan kommer att inledas med ett test som genomförs söndag 14 januari 15.00 eller 16.00. Efter genomfört test kommer simläraren att bedöma dina förkunskaper, för att sedan kunna placera dig i en lämplig grupp baserat på din kunskapsnivå. Genom en uppdelning utifrån förkunskaper ökar möjligheterna för dig som deltagare att få ut så mycket som möjligt av de kommande tillfällena.

Efter att du gjort anmälan får du en bekräftelse till din angivna e-postadress. Vi kommer sedan att kontakta dig med information om vid vilken tid du kommer att genomföra ditt test.

Simskolan är sedan vid 5 tillfällen, 45 minuter per gång. Genom anmälan så anmäler du dig till samtliga av dessa sammalagda 6 gångerna (1 test och 5 skola). Tillfällena du anmäler dig till är således: 14 januari (test), 21 januari, 28 januari, 4 februari, 11 februari och 18 februari.

Efter genomförd utbildning är målet att du ska kunna simma 75 m bröstsim, vilket är kravet för att få på egen hand besöka simhallen. Beroende på var i din utveckling du befinner dig efter 5 gånger finns chansen att du själv kommer att behöva fortsätta ditt lärande. Detta sker på eget initiativ under simhallens ordinarie öppettider, men vi kommer att erbjuda stöttning om och när detta är aktuellt.

Maxantal till simskolan är 36 personer och det är först till kvar-principen som gäller. Att delta i simskolan är kostandsfritt och anmälan är bindande.

Anmälan till simskolan är stängd.

Sidan uppdaterades: 2018-02-01

Kontaktinformation