Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Kaboom - upplev dans i Kungsbacka

Tisdag 25 april åker vi till Kungsbacka teater för att se på dansföreställningen Kaboom med gruppen Subjazz. Aktiviteten sker i samarbete med Rum för Dans och är helt gratis.

I Kaboom bjuds du på en pulserande och explosiv dansföreställning med rötterna i jazzdansens underhållande form. En drivande, tuff och rå upplevelse som levereras av sex skickliga dansare. Deras intensiva energi får dig praktiskt taget att sitta helspänd på stolskanten. Tillsammans visar de prov på en krävande prestation, synkron koreografi och dramatiska solon.

Tid & plats

Tisdag 25 april. Avresa med buss klockan 17.45 från centralstationen i Hyltebruk. Föreställningen börjar 19.30 och vi är tillbaka i Hyltebruk cirka 22.00.

Anmälan

Anmälan görs senast den 21 april och det finns 50 platser. Du anmäler dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vårdnadshavares intyg

Om du är under 18 år måste du få ett skriftligt godkänande från din vårdnadshavare för att åka med på bussen. Intyget skrivs ut, fylls i och lämnas till projektledare Joel Käll-Karlsson  senast den 24 april. Om du inte har skrivare så kan vi hjälpa dig att skriva ut. Kontakta i så fall Joel på mail eller telefon. Besöksadress: Arbets- och Näringslivskontoret, Fabriksgatan 2 i Hyltebruk.

Sidan uppdaterades: 2017-04-18

Kontaktinformation